Sider

tirsdag den 20. maj 2014

Er du medlem af en a-kasse?

Dette er måske et lidt utraditionelt emne her på bloggen, men det er under alle omstændigheder rigtig vigtigt. Det handler nemlig om at være medlem af en a-kasse, hvilket alle selvfølgelig bør være. For vi kan jo allesammen risikere at stå uden arbejde, og så er det bare virkelig betryggende at vide, at man så kan få dagpenge, mens man leder ihærdigt videre efter et nyt arbejde. Leder du efter en a-kasse, kan du med fordel vælge FTF-A.

Jeg har selv været medlem af både en fagforening og a-kasse i nogle år nu, selvom jeg "kun" er studerende. Det er nemlig en super god idé at melde sig ind allerede som studerende, hvor man nemlig får gratis medlemsskab ved FTF-A. Og så har man nemlig den kæmpe fordel at kunne få dagpenge som færdiguddannet, hvis man endnu ikke har fundet sig et arbejde. Det er virkelig betryggende for mig, da mit sidste semester på studiet består af først et praktikophold og så efterfølgende en stor bacheloropgave. Så jeg behøver ikke at gå rundt og stresse helt vildt over ikke at have fundet et arbejde endnu og kan i langt højere grad koncentrere mig om min bacheloropgave, for hvis jeg nu skulle stå uden arbejde som nyuddannet, så går jeg ikke helt på røven. Det er altså virkelig en god ting. Så husk nu a-kassen! :)

(I samarbejde med FTF-A)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...