Sider

fredag den 23. maj 2014

Følg bloggen på facebook!


Jeg har længe haft i tankerne, at jeg skulle have oprettet en facebookside til bloggen, så der er mulighed for at følge den der til dem, der har lyst til det. Jeg har bare aldrig lige fået sat mig ned og gjort det før her i eftermiddags. Men nu er det altså så muligt at følge bloggen på facebook LIGE HER, hvis det skulle have interesse ;)

Dagen i dag har ellers ikke været specielt begivenhedsrig. Blev vækket rimelig brat kl. 8 af et ordentligt tordenskrald, men faldt hurtigt i søvn igen. Senere var jeg ude på en lang cykeltur, handlede ind, løb en tur, og så har jeg ellers bare hygget med mad og lidt snacks her til aften foran fjernsynet. I morgen skal jeg på arbejde, hvorefter jeg får besøg af mine forældre, da der er en del ting, min far skal fikse for mig i min lejlighed, haha. Ellers har jeg vist ikke så mange planer for weekenden. Skal I noget spændende? Rigtig god weekend i hvert fald!

2 kommentarer:

  1. Hyggeligt med en Facebook-side! Jeg har straks tilmeldt mig og glæder mig til at følge dig derinde :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak - det betyder meget for mig! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...