Sider

tirsdag den 13. maj 2014

Forårsstemning hos Rosemunde


Jeg har før skrevet om Rosemunde, som er et skønt dansk tøjmærke, som laver de flotteste klassiske og feminine designs bl.a. med masser af blonder, som jeg jo har en kæmpe svaghed for. Derudover bliver der lagt stor vægt på materialer af høj kvalitet, hvilket jo altid er godt, specielt med klassiske og tidsløse designs, som jo kan bruges i mange år.

Som I kan se, har jeg samlet nogle af mine favoritter fra deres webshop på den ovenstående collage. De har både tøj til børn og til kvinder, fx masser af fine kjoler, som kan findes via dette link til deres hjemmeside. Jeg er helt vild med den hvide kjole med blondedetaljerne fra collagen - den er så fin! Derudover har de masser af super lækre blazere, og jeg kunne virkelig godt tænke mig én i grå, men den lyse er også bare så fin og ser blødere og mere behagelig ud end sædvanlige blazere. Og som I kan se, så er jeg også helt vild med mange af deres skjorter - de kan bare bruges i så mange forskellige sammenhænge, og så elsker jeg de feminine detaljer. Så fint!
Kender I til Rosemunde, og har I nogle favoritter fra deres side?

(I samarbejde med Rosemunde)

4 kommentarer:

 1. Lækre Rosemunde :) Jeg elsker deres feminine look og de går det bare så gennemført :)
  Jeg har mange favoritter på deres side :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de nemlig lige præcis! :)

   Slet
 2. Rosemunde er simpelthen en skøn hjemmeside, elsker farverne de kører med :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også helt vild med de sarte farver! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...