Sider

søndag den 25. maj 2014

Har du stemt til EU-valget?

Det er jo nemlig bare SÅ vigtigt at bruge sin stemme, når man nu er så heldig at have den! Er du meget i tvivl om, hvad du skal stemme (ligesom jeg har været), så synes jeg, du skal prøve DRs kandidattest, som virkelig hjalp mig meget. Så når jeg tager ned og stemmer efter, jeg har skrevet dette færdigt, stemmer jeg på den kandidat, jeg var mest enig med ifølge testen - én jeg ellers aldrig havde fundet ud af at stemme på. Så husk det nu! Og der er stadig masser af tid endnu, valgstederne lukker nemlig først kl. 20. Har DU tænkt dig at stemme? Hvorfor/hvorfor ikke? :)

4 kommentarer:

 1. Først ville jeg ikke.. Men min samvittighed gjorde modstand og når det kun ligger 500 meter fra hvor bor så måtte jeg gøre det.

  SvarSlet
 2. har godt nok ikke stemt, da jeg ikke ved hvad det gør godt for, da jeg faktisk hellere ikke ved hvad de forskelige gør :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja okay, hvis man oprigtigt ikke ved, hvad man skal, så er man selvfølgelig også undskyldt, selvom det selvfølgelig er en god idé at sætte sig lidt ind i det :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...