Sider

fredag den 2. maj 2014

Inspiration til en sommerklar altan


Disse billeder er fra samme tid sidste år (link til indlægget), hvor jeg gav min altan en tiltrængt makeover, så den blev sommerklar, og jeg har bare været så glad for den lige siden, og brugte virkelig så meget tid på den gennem sommeren. Så jeg tænkte at jeg ville dele billederne igen, hvis I nu står og mangler inspiration til, hvordan i kan pifte jeres altan op.

Tæppet, som er fra Silvan, er virkelig bare den bedste investering. Udover at det giver en mere haveagtig fornemmelse, så gør det virkelig også bare underværker for, hvordan altanen er at opholde sig på. Før var det jo nemlig bare et betongulv, som bare altid var koldt for fødderne, hvilket tæppet slet ikke er. Så det er jeg bare så glad for! Derudover elsker jeg det lille bord, så man kan nyde sin aftensmad udenfor. Og så har jeg selvfølgelig også en solstol, som kan lænes tilbage, så man rigtig kan ligge at nyde solen. Så jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig en skønnere altan!

Har I ellers nogle tips til, hvordan man kan gøre sin altan super hyggelig? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...