Sider

tirsdag den 6. maj 2014

iPhone goodies fra GadgetCity


Efter jeg har fået ny iPhone 5S for nogle måneder siden, kan jeg jo ikke længere bruge noget af det tilbehør, jeg havde til min gamle 4'er, hvilket jo er lidt trælst, da jeg efterhånden havde så mange fine ting til den. Men så er det jo bare super heldigt for mig, at jeg har fået lov til at prøve disse fine ting til min nye telefon fra GadgetCity.dk.

Det er bare så smart med covers, der fungerer som en lille pung, og jeg havde et (også fra GadgetCity) til min gamle telefon, som jeg var super glad for. Det er nemlig så smart, hvis man fx skal i byen eller bare ikke har lyst til så meget at slæbe på, at man så bare kan have sine kort sammen med telefonen, og så har man egentlig alt, hvad man skal bruge. Også specielt her til sommer, hvor man ikke har lyst til at slæbe rundt på en stor taske.

Derudover er der jo kommet nyt opladningsstik i de nyere iPhone-modeller, så hvor jeg før altid havde en ekstra lader til at ligge i tasken, har jeg nu flere gange helt glemt at få én med, når jeg skal forskellige steder hen, da jeg kun har den ene, som fulgte med telefonen. Så jeg er super glad for min nye oplader, så jeg altid kan have én til at ligge i tasken til nødsituationer. Og så er den guldfarvet, så den er super fin at se på. Jeg er nu en meget gladere iPhone 5S-ejer! ;)

(I samarbejde med Gadgetcity.dk)

2 kommentarer:

 1. Hvor er laderen bare fed ! :D
  Den skal jeg nærmere på

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også bare helt vild med den, så det kan jeg godt forstå :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...