Sider

mandag den 12. maj 2014

Lidt billeder fra denne weekend

Elsker bare når jeg fanger et sjovt øjeblik med Minnie med kameraet!

Den smukkeste himmel ved solnedgang fredag aften!

Blomsterne på de japanske kirsebærtræer synger på sidste vers - ærgerligt de blomstrer så kort tid..

Nogle gange bliver man bare så træt, at det ikke betyder noget om man falder i søvn oven på et par bukser ;)


Som I nok kan regne ud udfra billederne, så har jeg været et smut hjemme ved min familie i weekenden, hvilket resulteret i en masse billeder. Ellers har weekenden bare stået på hygge, god mad, Eurovision, gåture med Minnie og ja, afslapning. En weekend lige efter mit hoved! Denne uge har jeg nogle få skolerelaterede ting på mit skema, men derefter står det faktisk allerede på læseferie for mit vedkommende. Det er vildt, at endnu et semester allerede er gået, og nu har jeg faktisk slet ikke mere undervisning tilbage på denne uddannelse (næste semester er praktik + bacheloropgave). Det kan jeg slet ikke lige forholde mig til - tiden flyver afsted!

12 kommentarer:

 1. Kirsebærtræerne er virkelig så ualmindeligt fine, som de står nu!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de nemlig! Synes dog efterhånden de taber blomsterne :(

   Slet
 2. Super skønne billeder og sikke en dejlig hund <3

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, og ja hun er bare såååå skøn! :D

   Slet
 3. Sikke nogle smukke, hyggelige billeder! Det lyder som en skøn weekend :)
  Og hvor er lille Minnie dog bare dejlig :)

  - Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og ja, hun er bare så skøn! ;)

   Slet
 4. Åh, hvor er hun dog nuser, den søde Minnie. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er virkelig også bare min lille øjesten ;) <3

   Slet
 5. Sikke nogen dejlige billeder, og hyggelige stunder! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 6. Sikke nogle smukke billeder :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...