Sider

søndag den 25. maj 2014

Lidt om min weekend..


Jeg håber I alle har haft en skøn weekend. Min har været ganske okay. I går var jeg jo på arbejde, mens stort set resten af Aalborg var til karneval, så det var nu ikke ligefrem, fordi vi havde den travleste dag. Dog gjorde jeg også lidt ekstra ud af makeuppen i anledning af karnevalet (arbejder i Matas til info) med et lidt Gatsby/20'er inspireret look, så det var nu meget sjovt. Derudover havde jeg besøg af Minnie og mine forældre til aftensmad, hvor vi fik lækker pizza. Og så fik min far fikset lidt ting i min lejlighed ;) Jeg var dog så træt efter de kørte hjem, at jeg allerede gik i seng kl otte på en lørdag aften - jeg lever bare den vilde ungdom, må man sige!

I dag har jeg ikke lavet det helt store udover selvfølgelig at være nede for at stemme. Og det endte da også med at blive en kompliceret omgang. Først kom jeg ud til en punkteret cykel, som jeg dog heldigvis godt kunne fylde noget luft i, som ikke sev ud med det samme. Så havde jeg taget fejl af valgstedet og måtte i stedet noget længere væk, end jeg havde troet. Da jeg så havde været inde og stemme og ville cykle hjem, var cyklen pludselig så håbløst punkteret, at luften slet ikke kunne holde sig i slangen i mere end nogle få sekunder. Så jeg måtte trække cyklen de 2,5 km hjem igen i nogle klipklappere, der ikke var specielt praktiske at gå i. Så jeg var ikke lige i det bedste humør. Men stemt, det fik jeg da!

4 kommentarer:

 1. Jeg hoppede også over karneval for første gang i 10 år og nuppede en fredagsbytur istedet, men hey, så var jeg da frisk til at stemme B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også godt at prøve noget nyt jo! Og altid godt at stemme :D

   Slet
 2. Jeg var dog til karneval! :).

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg nu også godt forstå! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...