Sider

mandag den 26. maj 2014

Mine fødselsdagsønsker 2014


Det er lidt vildt, men jeg har faktisk allerede fødselsdag om under en måned (den 17. juni), hvilket slet ikke er til at forstå, da jeg ikke synes, det er ret lang tid siden, jeg sidst havde fødselsdag. Men sådan går det jo - inden man får set sig om, er man gået hen og blevet lidt smågammel ;) Nå, men i den forbindelse har jeg samlet en lille collage med de ting, jeg ønsker mig i år, selvom det selvfølgelig overhovedet ikke er realistisk at få det hele.

Først og fremmest ønsker jeg mig gavekort til henholdsvis Matas og H&M. Jeg kunne nemlig virkelig godt tænke mig én af de tre parfumer fra collagen (har stadig ikke helt besluttet mig for hvilken én, jeg bedst kan lide - måske Chanel'en?), men da de alle er ret dyre, er det nok mere realistisk med et gavekort, så jeg selv kan betale resten. Derudover er jeg bare helt vild med med utrolig mange ting fra H&M for tiden (som I nok har bemærket), men det er jo lidt svært at ønske sig tøj i gave mht. størrelse, fit osv. Derfor er det super smart med gavekort!

Derudover ønsker jeg mig et adapter til min iPhone 5S, så jeg kan høre musik med min gamle iPhone-højtaler med den nye, hvor de jo har ændret strømstikket. Og så kunne jeg godt bruge en nye topcoat, samt et par gode, lange løbetights og en ny foundationpensel, så jeg har én både til flydende og pudderfoundations (hårene klumper sammen, hvis man mikser dem, har jeg efterhånden erfaret). Og sidst men ikke mindst ønsker jeg mig den sidste sæson af min ultimate yndlingsserie One Tree Hill, som jeg af én eller anden grund ikke har fået købt endnu, og en ny udgave af den første sæson, da den jeg har nu er blevet set så flittigt, at den ikke kan afspilles ordentligt pga. for mange ridser.

6 kommentarer:

 1. Marc Jacobs duften er rigtig god!

  Tag gerne et smut forbi min blog og smid også gerne en kommentar!
  x Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

  SvarSlet
 2. Parfume er altid skønt at få, og ofte noget jeg ikke selv har råd til at investere i.

  - Anne

  SvarSlet
 3. den nye Marc Jacobs er simpelthen så god og helt perfekt til sommeren :)

  www.simonie.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...