Sider

lørdag den 10. maj 2014

Ny sort blazer fra H&M


Én af de mest klassiske stykker tøj, man bare skal have i sit klædeskab er jo en sort blazer. Den jeg havde, har dog altid været lidt for stram i ærmerne, så jeg har ikke brugt den særlig tit. Og jeg har bare aldrig lige fået købt en ny, da de jo er lidt halvdyre, og så har der bare altid lige været noget andet, jeg hellere ville bruge pengene på. Men her for nyligt faldt jeg over denne fra H&M, som kun kostede 249 kr, hvilket jo bestemt ikke er galt for en blazer, og så slog jeg til. Den er super klassisk, flot og ikke mindst behagelig at have på, så jeg er så glad for den. Så hvis du er på udkig efter en lækker blazer, der er til at betale, så synes jeg helt klart, du skal overveje denne! :)

4 kommentarer:

 1. Ih, det er skønt at finde sådan nogle gode kup ind imellem. :D

  SvarSlet
 2. Man kan bare næsten ikke undvære en sort blazer :) Jeg ejer selv tre (dog meget forskellige), alle fra H&M, hvor de netop er til at betale, som du siger. Din ser skøn ud, og den vil jo altid kunne bruges, til alt!

  Du har altså en virkelig lækker, og inspirerende blog! Det skal du lige vide :)
  - Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Årh, tusind tak skal du have - det betyder super meget for mig at du siger det :D <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...