Sider

fredag den 2. maj 2014

Skønhedsfavoritter: April 2014


Så er det igen tid til nogle skønhedsfavoritter denne gang fra april måned. Har ikke haft så mange nye favoritter, dog er der flere af produkterne, der er solrelaterede, da vi jo har haft de første helt sommeragtige solskinsdage. Så her er de:

1. Matas Sollotion SPF 15 (uden parfume):
Vejret viste sig jo bare fra sin smukkeste side her i slutningen af april, hvilket jeg udnyttede til det fulde med at ligge og nyde solen på min altan. Men så skal der jo også noget solcreme til, og indtil videre bruger jeg "bare" faktor 15 indtil solen bliver kraftigere. Men jeg kan super godt lide Matas' solcremer, da de er svanemærkede, uden parfume og så er jeg sikker på, at jeg kan regne med faktoren. Og de fedter ikke og efterlader heller ikke et hvidt skær.

2. Clinique "Superdefence SPF 20" dagcreme:
Når det kommer til solcreme i ansigtet, vil jeg altid helst bruge nogle, der specifikt er beregnet til ansigtet. Og så kan jeg super godt lide, når de kombineres med andre plejende egenskaber, som ved denne fra Clinique. Huden føles ikke fedtet og bliver desuden super blød og dejlig efter brug, samtidig med den selvfølgelig beskytter godt mod solen.

3. Rimmel neglelak i farven "203 Lose Your Lingerie":
En super fin helt lys lyserød nuance fra Rimmels kollektion med Rita Ora, som jeg bare synes er så fin og klassisk. Og så bliver den kun flottere, når man efterhånden får lidt farve i huden!

4. Dior "Fluid Stick" i farven "754 Pandore":
Hvis I følger med på diverse skønhedsblogs, har I nok ikke kunnet undgå at læse om dette nye læbeprodukt fra Dior kaldet "fluid sticks". Det er et virkelig unikt produkt, da de er helt vildt farvepigmenterede og holdbare som en læbestift, og super glossy som en lipgloss uden på nogen måde at klistre. Og så er de bare så utrolig komfortable på læberne, da de mest af alt bare føles som lidt vand på læberne, så man bemærker slet ikke, man har noget på dem. Ja, en lidt lang beskrivelse, men det er altså et virkelig spændende produkt, og denne røde farve er perfekt til festlige lejligheder :)

5. MaxFactor "Color Elixir Giant Pen Stick" i farven "10 Couture Blush":
Jeg har brugt denne farve utrolig meget på læberne. Den føles nemlig mest af alt som en let læbepomade, men giver den fineste lyserøde/rosa farve på læberne, så den er super nem at bruge, når man lige hurtigt skal ud af døren.

6. Origins "Make A Difference Plus+" fugtighedscreme:
Jeg har for nyligt opdateret min hudplejerutine med en masse Origins-produkter, da jeg virkelig elsker det mærke, så der kommer nok et indlæg med min opdaterede hudplejerutine i den kommende fremtid. Men jeg er helt vild med denne super lette fugtighedscreme, fra "Make A Difference"-serien, som giver masser af fugt til huden, også selvom denne oliefri udgave (som de kalder "treatment") af cremen er så let. Og så dufter den simpelthen bare så himmelsk!

7. Matas Læbe Balsam SPF 25 (uden parfume):
Når man ligger i solen er det jo bare SÅ vigtigt også at huske at beskytte sine læber, da de også sagtens kan bliver forbrændte, og det er altså ikke sjovt. Denne er super fin, da den er lidt glossy på læberne og generelt meget let. Dog har min vist overskredet sin holdbarhed, så jeg må hellere få købt mig en ny, så jeg kan være sikker på, at faktoren holder ;)

Og det var det! Har I haft nogle yndlingsprodukter i april?

5 kommentarer:

 1. Neglelakken ser så fin ud! Kunne også ret godt tænke mig at prøve læbepennen fra Maxfactor, de virker rigtig lækre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er virkelig bare så fine og super nemme at bruge :D

   Slet
 2. Jeg har også selv nr. 2 stående herhjemme og syntes som dig, også at den er så lækker :) Dejligt med lidt solfaktor oveni hatten ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er altså virkelig god! :)

   Slet
 3. Det er alt sammen nogen skønne produkter, ihvertfald af hvad jeg tror!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...