Sider

lørdag den 17. maj 2014

Tiltrængte solskinsdage!


Hvor har der bare været skønt vejr de sidste par dage! Jeg har dog desværre ikke lige kunnet nyde det helt så meget som ønsket. I går havde jeg nemlig besøg af min mor, hvor vi fik gjort godt og grundigt forårsrent i hele min lejlighed. Det var bare så utrolig skønt at få gjort, så nu føler jeg bare at hele lejligheden skinner. I dag har jeg så været på arbejde det meste af dagen - jeg fik dog alligevel lige nydt solen lidt, da jeg kom hjem, så det var skønt med lidt D-vitaminer til kroppen. Jeg har nemlig fået konstateret en ret så stor mangel på D-vitaminer ifm. en blodprøve, jeg fik taget i sidste uge. Så der er ikke noget at sige til, at jeg har følt mig utrolig træt og ugidelig i noget tid nu. Så nu tager jeg et ordentligt vitamintilskud hver dag og sørger for at være mere i solen, så håber jeg, at min energi vil vende hurtigt tilbage! :)

Er der forresten nogle af jer der har set sæson 5 finalen af The Vampire Diaries? Åh gud det var et crazy afsnit! Jeg græd og græd og græd så lidt mere igen - det var faktisk en smule pinligt haha, men det var bare så følelsesladet. Jeg kan da bare slet ikke vente til oktober på den nye sæson :( Hav en skøn weekend allesammen!

2 kommentarer:

  1. Det lyder til, at du har trængt til et par solskinsdage! Jeg har også nydt dagene i fulde drag :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har jeg uden tvivl! Og hvor skønt - det gør så meget for humøret :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...