Sider

søndag den 25. maj 2014

Skal du ud at rejse i sommerferien?


Nu gik jeg lidt i det seriøse hjørne tidligere på ugen med snak om a-kasser, så det fortsætter jeg lige lidt med - denne gang handler det dog om rejseforsikringer i stedet for. Det er jo snart højsæson for rejser til udlandet, og jeg er selv så heldig at skulle en tur til Sydspanien, hvilket jeg glæder mig helt vildt til!

Men i forbindelse med denne rejsetid, så er det også bare super vigtigt at sikre sig, at man har en rejseforsikring. For så er man dækket ind i tilfælde af en lang række problemer, som kan opstå på en ferie. Det kan fx være lægebehandling, hjemtransport, erstatning for forsinket bagage og meget mere. Jeg benytter mig selv af Topdanmark og har i den forbindelse fået udleveret et smart rejseforsikringskort, som jeg tager med mig på ferie. Så har man nemlig altid kontaktoplysninger og sit forsikringsnummer med sig, hvilket er super smart og betryggende, så man ikke står der i et fremmed land, og ingen idé har om, hvad man skal gøre i en allerede presset situation. Sådan noget betyder rigtig meget for mig, for jeg er lidt af et tryghedsmenneske. Så jeg kan kun anbefale at få styr på rejseforsikringen inden, man rejser ud i den store verden, og jeg har i hvert fald kun gode erfaringer med Topdanmark :)

(I samarbejde med Topdanmark)

2 kommentarer:

  1. Hej Camilla. Faldt lige over din blog :-) Skønt at have ferie i Spanien i udsigt! Hvor i Spanien skal du hen? Mvh. Stine

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er så skønt! Det er nede i Malaga-området, så det glæder jeg mig til :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...