Sider

torsdag den 5. juni 2014

Billeder fra den sidste tid


Jeg har jo ikke været sindssygt aktiv på bloggen det sidste stykke tid, men der har bare været så meget at se til! Men jeg fik dog alligevel taget lidt billeder i weekenden, som jeg ikke har postet før nu bl.a. af smukke blomster, lækre kager til fødselsdagen og ikke mindst søde Minnie. Derudover er jeg begyndt at gense min ultimative yndlingsserie One Tree Hill, når jeg har haft brug for at slappe lidt af. Den er bare så god og bringer så mange minder frem! Og så er jeg faktisk lige nu hjemme ved mine forældre igen på et lille visit i anledning af fars dag. Og i den anledning skal I da ikke snydes for et lille throwback billede, som jeg postede på min Instagram tidligere i dag af min søde far og jeg nogle få dage efter, jeg var blevet født. Årh, tænk at man har været så lille engang! Håber også I har hygget jer med jeres fædre i dag :)

2 kommentarer:

  1. Skønne billeder, og nøj hvor du lader til at hygge :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak og ja, det kan du tror jeg gør :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...