Sider

søndag den 22. juni 2014

Budgetvenlige sandaler fra Deichmann


Jeg købte jo for nyligt et par praktiske og lidt dyrere sandaler, som jeg er rigtig glad for. Det er dog ikke ligefrem de smarteste sandaler, der findes (ikke at de på nogen måde er grimme!), så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig et lidt smartere par, som jeg kan bruge, når jeg ikke skal gå så langt.  De skal dog helst ikke være for dyre, og så er Deichmann jo det helt rette sted at gå til, da de laver super mange smarte sko til virkelig budgetvenlige priser.

Jeg kan virkelig godt lide de sandalmodeller, der er meget åbne i det, så man får masser af luft til fødderne, der ellers godt kan blive lidt varme, hvis der er for mange remme på sandalerne. Jeg er vild med alle modellerne på collagen, men min favorit er nok det midterste par i rækken længst til høre, da de er super simple og klassiske i modellen, men så er de alligevel lidt anderledes med kombinationen af det brune og sorte. Så fine! Udover sandaler har de jo også masser af andre lækre sko, som fx gummistøvler til damer, hvilket jo er et must i det danske sommervejr nogle gange og ikke mindst til de mange musikfestivaler, som sommeren også byder på. Så tag et smut forbi deres webshop eller butikker! :)

(I samarbejde med Deichmann)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hvor er der mange fine, kunne være jeg skulle kigge ind forbi :)

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes altid de laver så mange fine sko til prisen :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...