Sider

lørdag den 21. juni 2014

De dejligste fødselsdagsgaver


Jeg havde jo fødselsdag i tirsdags, hvor jeg også holdt fødselsdag om aftenen for hele familien. Og i den forbindelse fik jeg jo en masse helt fantastiske fødselsdagsgaver, som jeg tænkte, jeg vil vise frem for jer her på bloggen, da jeg altid selv er så nysgerrig efter at høre, hvad folk har fået i gave ;)

Jeg har som i kan se fået et par træningsrelaterede ting, da jeg starter i fitness her i den nærmeste fremtid (stærkt tiltrængt!), i form af et par lange trænings-/løbetights fra Nike, da jeg virkelig manglede et par, samt et par sneakers fra Reebok, som hovedsageligt er til arbejdsbrug, da jeg utrolig nemt får ondt i fødderne, men de er nu også fine bare til hverdagsbrug. Derudover fik jeg et par basistoppe, samt en super fin sommertop i en skøn turkisgrøn farve fra Vero Moda. Så fik jeg desuden også et gavekort til H&M, samt One Tree Hill sæson 9, en super fin lysestage og et adapter til min iPhone-højtaler så den kan bruges med min iPhone 5. Og så får jeg altid en lille gave fra Minnie også, og det var nogle praktiske ting, som jeg har manglet; en ekstra grøntsagskniv, en æggedeler og en lille si.

Så jeg er selvfølgelig bare så glad for alle de fine ting! Jeg har virkelig bare den bedste familie og venner :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åh, skønne gaver :') Der er jo intet som søde fødselsdagsgaver fra søde mennesker.

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt, jeg håber du havde en fantastisk dag! og forsinket tillykke :) hihi.
  Fine gaver du har fået - Jeg er helt vild med dine sko og sommertoppen :)

  Knus
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg i hvert fald og tusind tak! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...