Sider

torsdag den 26. juni 2014

Den fineste nye fingerring..


Jeg har været så utrolig heldig at modtage denne fine ring fra webshoppen CHANTI.dk, som er Danmarks største forhandler af smykker på nettet med et kæmpe udvalg, og hvor man altid kan få smykkerne til virkelig fordelagtige priser. De har alle de kendte mærker som Julie Sandlau, Dyrberg Kern, Izabel Camille og mange flere.

Som I kan se, så er min nye smukke ring fra Carré, et mærke I sikkert også allerede kender. Den er virkelig bare så fin og helt perfekt til mig, for jeg går altid med et par perleøreringe og flere andre guldsmykker, så den passer lige ind med de andre. Den er desuden lavet af forgyldt sølv, så det er lidt nemmere at være med prismæssigt, da rent guld jo er noget dyrt. Se alle CHANTI’s ringe i forgyldt sølv ved at følge linket - de har virkelig mange utroligt flotte!

Så tag da lige et kig forbi dem - du vil helt sikkert blive fristet af alle deres fine smykker, og du kan som sagt let finde noget til virkelig gode priser. Og så kan du jo også lige like dem på Facebook, når du er i gang, ikke? ;)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Den er simpelthen godt nok smuk, woaw! Jeg elsker chanti! <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har så mange fine ting! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...