Sider

søndag den 8. juni 2014

Er det snart fredag?


De fleste af jer har nok efterhånden opdaget, at jeg er ret stor Lana Del Rey fan og har været det i mange år nu. Og jeg har også jævnligt skrevet om hende herinde på bloggen, så jeg håber ikke I er ved at være trætte af mig, haha. Men nu kommer der altså lige et indlæg mere i anledning af, at hendes nye album "Ultraviolence" kommer på gaden på fredag, hvilket jeg jo selvfølgelig glæder mig helt vildt til. Jeg er sikker på, det bliver så godt, for der er allerede blevet offentliggjort fire af sangene, som alle er super gode, så jeg tænkte lige, at jeg ville dele lækkerierne med jer. Og ikke mindst de fine covers til hver af sangene. Er helt vild med den simple og vintageagtige stemning i billederne, de er bare så underspillede på en helt perfekt måde. Skal I også have fat i "Ultraviolence" på fredag?

Ultraviolence:


Shades of Cool:


Brooklyn Baby:


West Coast:

4 kommentarer:

 1. Tak for delingerne. Er også helt vild med hendes sange :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt da og ja, de er altså også bare SÅ gode! :)

   Slet
 2. Jeg ELSKER Lana! Glæder mig enorm meget til hele albummet kommer på Spotify.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...