Sider

søndag den 29. juni 2014

Et outfit og et par stille dage..

Top: Vero Moda - Jeans: Lee - Ballerinaer: Deichmann - Solbriller: Ray-Ban 
Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors - Ring: Birgitte Munch


Der har været lidt stille på bloggen de sidste dage, men der har lige været så meget at se til med træning og en venindeaftale fredag og arbejde begge dage her i weekenden. I går aftes var jeg så træt, at jeg først kom til at tænke på bloggen, da jeg lå og skulle falde i søvn - det er ikke så tit det sker heldigvis!

Men her er i hvert fald et outfit, som jeg havde på for nogle dage siden, da vejret var godt nok til, at man kunne gå med bare arme, hvilket jo desværre ikke rigtig har været tilfældet de sidste par dage. Men jeg er super vild med min nye top, som jeg fik i fødselsdagsgave. Den har sådan en fin sommerfarve og det fineste mønster i kanterne. Derudover har jeg for nyligt købt bukserne, da jeg havde et gavekort og en del fødselsdagspenge til rådighed og desperat manglede et par sorte jeans, da de gamle desværre gik i stykker. Så dem er jeg super glad for.

Jeg håber I har nydt jeres weekend! I morgen tager jeg på et kort besøg hos mine forældre, da jeg skal til en praktiksamtale i deres by, hvilket jo bliver ret spændende, så jeg krydser fingre for det lykkes :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Rigtig fint outfit! Toppen er så sød, og så kan man jo bare ikke undvære et par sorte jeans :)
  Håber samtalen gik godt :)

  Knus
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej lige præcis! Og samtalen gik super godt :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...