Sider

mandag den 16. juni 2014

Fine pyntepuder og tekstiler til hjemmet

Hvis der er noget, jeg virkelig har en svaghed for når det kommer til indretning og pynteting til hjemmet, så er det diverse fine pyntepuder. Jeg har masser af dem både i min sofa og i sengen, og de gør bare sådan en forskel for udseendet i hjemmet, og så tilføjer de også bare så meget hygge. Jeg har mest sorte eller hvide ting i min lejlighed, men med flere pynteting i rød fx i form af et par puder. Jeg er dog altid på udkig efter flere af slagsen, og der er fx rigtig mange fine på webshoppen Dekoria.dk, som sælger en lang række produkter indenfor kategorien tekstiler.

Jeg er bl.a. vild med, at de har flere forskellige pyntepudesæt, som det på den ovenstående collage med de 3 forskellige puder (til venstre), som dog komplimenterer hinanden rigtig godt, for det er jo ikke så pænt med masser af helt ens puder. Så det er super smart med sådan nogle sæt. Derudover sælger de også fx sengetæpper, foldegardiner (link), betræk og ja, egentlig alt inden for tekstiler. Så hvis du mangler noget i den retning, er de klart et besøg værd, for de har bl.a. en perfekt rating på Trustpilot, samt afdelinger i mange andre europæiske lande :)

(I samarbejde med Dekoria.dk)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...