Sider

søndag den 1. juni 2014

Gårsdagens outfit: Til fødselsdag i skønt vejr

Kjole: Only - Ballerinaer: H&M - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Dolce&Gabbana


Årh, jeg beklager altså virkelig, at der er så stille på bloggen disse dage, men jeg har simpelthen haft for travlt med mit eksamensprojekt, som skal afleveres i morgen tidlig. Derudover var jeg til en stor familiefødselsdag det meste af dagen i går, så der har bare ikke været ret meget tid til overs, selvom jeg har haft en masse indlæg i tankerne (bl.a. mine skønhedsfavoritter fra maj måned, som kommer op enten i morgen eller dagen efter - mangler kun teksten).

Men i forbindelse med fødselsdagen i går, så fik jeg min søster til at tage et par billeder af mig i min forholdsvis nye kjole, jeg havde på. Vi var bare i de skønneste omgivelser, som I kan se på billederne! Kjolen var super dejlig at have på - fin, men stadig afslappet og dejlig let at have på i det helt fantastiske vejr. Det er jo totalt sommer for tiden! Håber I har nydt weekenden, jeg glæder mig mest af alt bare til at få afleveret projektet i morgen, det bliver bare den største lettelse.

P.S. Jeg har forresten fået farvet mit hår igen, som I måske kan se på billederne. Det er den samme farve som sidst, og jeg er bare så utrolig glad for det! :)

4 kommentarer:

 1. så flot ud er, kjolen fra Only klæder dig virkelig godt!
  - Min søster designer prints for Only nu, så til vinter kommer der t-shirts med hendes print, det er pretty cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Nina :) Og ej, hvor er det bare fedt! Dem skal jeg da helt klart have nogle af, når de kommer :D

   Slet
 2. Hvor ser du bare godt ud. Farven på kjolen er så fin til dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :D Var ellers lidt bange for, om jeg ville komme til at se for bleg ud, men synes nu ikke det var så galt igen ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...