Sider

onsdag den 11. juni 2014

Jagten på sandaler er overstået


Det er altid et mareridt for mig at skulle finde sandaler, og det er der egentlig flere grunde til. Først og fremmest så får jeg utrolig let ondt i fødderne, specielt hvis der ikke er en ordentlig sål i skoene, som der jo mange gange ikke er i sandaler. Derudover vil jeg helst ikke gå i ægte læder, da jeg er jo er vegetar. Så det dér med at finde sandaler, der ikke er i ægte læder, men samtidig er gode at gå i og bare er nogenlunde pæne, det er altså bare ikke helt nemt.

Jeg var dog på en hyggelig shoppingtur med min søde søster i går, hvor jeg endelig havde heldet med mig og fandt et par, der levede op til alle kravene. Det er selvfølgelig langt fra dem, jeg ville have valgt, hvis det kun kom an på udseendet, men de er bare så behagelige at have på! Og jeg er sikker på, jeg rent faktisk kan holde ud til at gå langt i dem, når jeg skal på ferie, hvilket ikke altid har været tilfældet, og det ødelægger bare så meget, hvis man går rundt og har vildt ondt i fødderne hele tiden. Så jeg er super glad og lettet!

De er fra mærket Rieker og kan findes online lige her (jeg fandt mine i en Zjoos-butik).

4 kommentarer:

 1. Åh hvor er de altså fine! Jeg er stadig midt i en forvirrende sandal-jagt, men jeg krydser fingre for, jeg også snart finder de rette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og det kan jeg godt forstå - det er altså en lettelse, når det er på plads! :)

   Slet
 2. Hvor er de fine!

  www.simonie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg er også super glad for dem specielt fordi de er så behagelige :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...