Sider

onsdag den 18. juni 2014

Lidt til den søde tand..


Hvis der er noget vi kan i min familie, så er det at stille et kæmpe kagebord an, når der skal holdes fødselsdag. Og det var selvfølgelig også tilfældet i går aftes, da jeg holdt fødselsdag for familien. Der var lidt af hvert, både jordbærtærte, nybagte boller, brunsviger, jordbær/rabarber kage og hjemmelavede romkugler. I kan tro det var godt! Og der er jo heldigvis slet ikke noget, der hedder kalorier på éns fødselsdag, vel? ;)

Men jeg havde en skøn fødselsdag med min søde familie, lækkert vejr, lækre kager som I kan se og helt fantastiske gaver, som I nok skal få at se her én af dagene. Og i dag har jeg bare slappet af i det gode vejr, så jeg nyder rigtig sommerferien disse dage. I morgen tager jeg så hjem til mig selv igen, da jeg skal arbejde i weekenden. Det bliver nu dejligt nok at komme hjem til mig selv igen, da jeg har været en del ved mine forældre det sidste stykke tid, hvilket jo selvfølgelig også er dejligt. Jeg håber også I nyder det gode vejr og ikke stadig har eksaminer at tænke på! :)

4 kommentarer:

 1. Åh sidder her og savler, det ser virkelig godt ud og lækkert <3

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, det var det virkelig også! :D

   Slet
 2. Tillykke - lyder bare herligt. Fik straks lyst til en bid (eller 10) af brunsvigeren.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og ja, det kan jeg godt forstå :p

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...