Sider

torsdag den 19. juni 2014

Lækre sommerting fra Starfashion.dk

Kender I webshoppen Starfashion.dk? De har et stort udvalg af lækkert dametøj (samt sko, smykker og accessories) fra kendte mærker som fx Soaked in Luxury, Selected Femme, 2nd Day og mange flere. Som I kan se, så har jeg samlet nogle af mine mange favoritter fra deres side på den lille collage ovenfor.

Jeg er helt vild med den gule top, som bare oser af sommer med dens fine farve, og den vil bare være så fin sammen med de mønstrede shorts - begge er i øvrigt fra Soaked in Luxury. Derudover er jeg vild med de fine espadrillos, som ser ud til at have en rigtig god sål at gå i. Og så har de super mange lækre buksedragter og kjoler, og de to sorte fra collagen er bare så klassiske og tidsløse, at de ville være fantastiske i enhver garderobe. Jeg har desuden længe ledt efter et par "flotte joggingbukser", og dem på collagen (fra Selected Femme) er så fine, at man sagtens ville kunne bruge dem andre steder end derhjemme på sofaen, hvis de bare kombineres med en finere top og sko. Jeg elsker behagelige bukser!

Så hvis du mangler lidt nyt til din sommergarderobe, så kig forbi Starfashion.dk og bliv dejlig inspireret - og så har de i øvrigt gratis fragt, hvilket jo altid er en kæmpe fordel, når man handler online :)

(I samarbejde med Starfashion.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...