Sider

mandag den 23. juni 2014

Min nuværende hudplejerutine: De ekstra produkter


Så er det tid til den sidste del af min hudplejerutine, som er om de produkter, jeg bruger ofte, men ikke dagligt. Der er igen en del Origins-produkter, men det er som sagt et mærke, der fungerer super godt for mig, og så laver de jo bare så mange lækre produkter. Så her kommer flere af min hudplejefavoritter:

Masker
1. Origins Clear Improvement kulmaske:
Denne maske renser porerne i dybden, så de synes mindre og lysere. Jeg bruger den gerne en gang om ugen, og jeg kan helt klart se en forskel, når jeg får brugt den jævnligt, for porerne trækker sig bare mere sammen og ses slet ikke ligeså tydeligt. Virkelig en uundværlig maske for mig, da jeg har ret åbne og store porer!
2. Origins Modern Friction skrubbemaske:
En super effektiv skrubbemaske, som bare efterlader huden utrolig blød og glat. Denne bruger jeg også gerne en gang om ugen i badet, da det bare er nemmere at huske sådan. Selvom den godt kan svie en smule på mig i næsefløjene, så synes jeg stadig den er utrolig skånsom mod huden på trods af, at den er så effektiv.
3. Origins Drink Up fugtmaske:
Denne fugtmaske bruger jeg sjovt nok også ca. en gang om ugen, oftest i kombination med kulmasken, da jeg så bruger den i t-zonen og fugtmasken i resten af ansigtet. Det er virkelig effektivt, når man har en mere kombineret hud. Den efterlader huden dejlig blød og gennemfugtet og dufter så dejlig friskt!


Diverse
1. La Roche-Posay Effaclar Duo creme:
Denne creme har været lidt af et mirakelprodukt for mig i nogle år nu, da den er super god mod uren hud og urenheder. Engang brugte jeg den hver dag, men jeg synes, det udtørrede min hud lidt for meget, så nu her det kun et par gange om ugen, eller når der er behov for den, og den gør bare altid underværker, så huden bliver mere ren.
2. Origins Plantscription ansigtsolie:
En super lækker olie, som jeg bruger, når jeg har brug for ekstra fugt til huden. Den trænger rigtig hurtigt ind i huden og føles ikke fedtet, medmindre man tager alt for meget på. Den er super fugtgivende, og også virkelig effektiv på ældre hud.
3. Elizabeth Arden Eight Hour natcreme:
En virkelig fed natcreme (den føles nærmest som en salve), som jeg ikke ville bruge i hele ansigtet, men snarere de områder, hvor huden kan blive meget tør, hvilken min har tendens til at blive i perioder. Den er super fugtgivende og reparerende, da den jo er en del af den ikoniske Eight Hour-serie.

Og så har jeg faktisk glemt et produkt på billederne! For de dage, hvor jeg ved, jeg skal være meget udenfor, så bruger jeg Cliniques Superdefense dagcreme om morgenen, da den har SPF 20 i sig, så jeg ved, jeg er beskyttet godt mod solen her om sommeren. Det er virkelig en super god fugtighedscreme!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...