Sider

mandag den 30. juni 2014

Nye sommersko: Espadrillos fra H&M


Jeg har virkelig længe kigget på disse utrolig fine espadrillos fra H&M, men jeg har bare aldrig kunnet finde dem i deres butikker, og jeg undgår helst at bestille fra deres webshop, da jeg ganske enkelt synes, den er elendig. Men jeg havde lige et par andre ting, som jeg blev nødt til at købe på deres webshop, og så røg disse altså også endelig med. Og det er jeg super glad for! De er virkelig bare så flotte og passer perfekt sammen med mine elskede guldsmykker.

I starten var de noget stramme og ubehagelige at have på, men efter at have brugt dem et par gange, er de blevet rigtig gode at have på. Der er desværre ikke ret mange størrelser tilbage, men måske du er heldig med netop din størrelse, hvis du også er helt vild med dem, som jeg er. Resten af outfittet kommer forresten op her én af de kommende dage :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...