Sider

mandag den 16. juni 2014

Sommerferie til mig!


Årh, jeg er bare så lettet! Jeg har nemlig været til eksamen i dag, så nu har jeg faktisk sommerferie. Det er bare så skønt. Og for at gøre det hel endnu bedre, så har jeg fødselsdag i morgen! Så jeg tog hjem til mine forældre nu her til aften, så jeg kan være hjemme og holde fødselsdag i morgen. Jeg glæder mig rigtig meget, men min fødselsdag kommer bare totalt bag på mig hvert år, da jeg altid har eksaminer i dagene omkring (og i flere tilfælde også på selve dage!), så den bliver skubbet godt og grundigt i baggrunden, men sådan er det jo. Billederne er taget for nyligt hjemme ved mine forældre af den skønne danske natur. Tilværelsen er altså bare lige dét dejligere her om sommeren ;)

4 kommentarer:

 1. Fantastisk med sommerferie! Og mange gange tillykke og jubelhurra med fødselsdagen i dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange gange tak skal du have! :D

   Slet
 2. Tillykke med eksamen og sommerferien. Jeg kender godt følelsen, og uf, hvor jeg glæder mig til på mandag, hvor det bliver min tur efter min sidste eksamen i det hele taget. Dernæst er det sommerferie (arbejde!) og så praktik. Weee! :D

  Der skal naturligvis også lyde et STORT tillykke med fødselsdagen. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og held og lykke med din eksamen :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...