Sider

onsdag den 2. juli 2014

Endnu et outfit

Skjorte: H&M - Jeans: Lee - Espadrillos: H&M - Taske: Asos - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Beklager hvis jeg ser lidt sur ud på billederne, men var irriteret over at solen blev ved med at skygge for halvdelen af mit ansigt, men der var desværre ikke så meget at gøre ved det, haha ;) Men outfittet er et par dage gammelt - kan ikke lige huske, hvad jeg skulle den dag. Men jeg havde i hvert fald mine fine nye espadrillos på, som jeg er super glad for. Kan se at de desværre er udsolgt fra H&Ms webshop nu. Jeg vil smutte i seng nu, for er virkelig så træt. Vi snakkes ved!

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Hvor er dine sko altså smadderfine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare så glad for dem :D

   Slet
 2. Både sko & skjorte er noget så fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er bestemt også nogle af mine favoritter :D

   Slet
 3. Super fint outfit - er helt vild med skoene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, og dem er jeg også bare så glad for! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...