Sider

fredag den 25. juli 2014

Ferieoutfit: En sikker vinder

Kjole: H&M - Sandaler: Rieker - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Inden jeg tog på ferie købte jeg denne kjole i H&M til bare 80 kr, og det har vist sig at være et super godt køb, da det absolut har været den, jeg har gået mest rundt i hernede. Den er jo så dejlig sommerlig med blomstermønstret og så er det bare så skønt at gå rundt i en dejlig let kjole, når der er så varmt udenfor. Billederne er fra en af de første aftener, hvor vi først gik en god tur rundt i byen og ledte efter et spisested (der er alt for mange at vælge i mellem!), og senere gik en tur på stranden, så derfor havde jeg mine praktiske sandaler på. Men I kan tro jeg nyder det hernede! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Åh, sommerkjoler kommer også virkelig til sin ret herhjemme i DK med de knap 30 grader og høj sol, vi render rundt i her i Aalborg - alt andet en lette kjoler, er ulideligt :D Lyder til at du har en skøn ferie.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hvor er den dog alt for sød, den sommerkjole! <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...