Sider

onsdag den 23. juli 2014

Flere lækre sko og accessories


De fleste kender nok allerede til mærket Oill og forbinder det nok hovedsageligt med caps og streetwear til mænd. Sådan havde jeg det i hvert fald, men jeg fandt så ud af, at de faktisk også har nogle rigtig fede ting, der kan bruges af kvinder eller som faktisk er lavet specifikt til os. Som I kan se, har jeg samlet mine favoritter på collagen ovenfor.

Jeg er især vild med de mange flotte sneakers, da mønstrene jo bare er så fine og kan give en masse liv til et ellers lidt kedeligt outfit. Dem med det lilla dyreprint gad jeg virkelig godt eje! Derudover har de nogle rigtig lækre tasker, som har den perfekte størrelse til, hvis jeg fx skal hjem på weekend ved min familie eller sådan noget. Og den med printet på er altså bare så fin og feminin. Og så har jeg jo også sat cap'en på, da jeg synes den er så fin med blomstermønstret på (ja, jeg er vild med mønstre og prints!) - ikke at jeg ligefrem er typen, der går med caps, men fx nu her på min ferie, hvor der er masser af sol, kunne den være super fin og ikke mindst praktisk, så man ikke bliver forbrændt i hovedet.

Så tag endelig lige et kig forbi Oill.dk - du vil helt sikkert blive positivt overrasket ligesom mig! :)

(I samarbejde med Oill)
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...