Sider

onsdag den 30. juli 2014

Home sweet home! (med vanskeligheder)


Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk ferie i det spanske! Vi kom hjem ved firetiden i nat efter en langt fra optimal rejsedag for at sige det mildt. Vi havde nemlig en mellemlanding i Frankfurt, hvor der åbenbart var et slemt uvejr i går, så da vi var kommet ud på flyet i Malaga, fik vi at vide, at vi skulle vente halvanden time på flyet, inden vi fik lov til at lette. Og jeg er jo ret bange for at flyve, så det var ikke ligefrem en optimal situation for mig rent personligt, og så havde vi jo også flyet til Danmark, som ville blive svært at nå, så det var virkelig bare surt.

Da vi så endelig lettede efter den halvanden time, var der faktisk mere eller mindre turbulens hele turen, men jeg synes nu jeg klarede det rigtig godt og var faktisk ikke synderligt bange, så det var egentlig fint nok. I Frankfurt måtte vi så eskorteres med bus og af bagveje af personalet for at kunne nå vores fly til Billund, men vi nåede det da heldigvis lige. Det kan man dog desværre ikke sige om vores bagage, som på nuværende tidspunkt må formodes at være på vej til Danmark. Vi kom i hvert fald hjem uden dem, hvilket jo er super trælst, men jeg håber, virkelig vi får dem i morgen i det mindste, for jeg har fx alle mine toiletting der i, som er trælse at skulle undvære i for lang tid.

Så ja, det har ikke lige været den skønneste dag i går, men det gik da. Nu er jeg i hvert fald tilbage her på bloggen igen, hvor der selvfølgelig kommer masser af indlæg med billeder fra ferien, som jeg glæder mig til at vise jer. Vi snakkes ved i morgen, hvor jeg forhåbenligt har fået min kuffert tilbage ;)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...