Sider

tirsdag den 15. juli 2014

Hvilke bøger tager jeg med på ferie?


Når man skal på ferie og i særdeleshed, når der er tale om en rigtig daseferie, så er det jo super vigtigt at have en masse godt læsestof med. Og da jeg tager til Spanien her meget snart, så har jeg selvfølgelig også fundet lidt bøger frem, som skal med på turen. Jeg har ikke ret mange bøger tilbage på min bogreol, som jeg ikke allerede har læst, så to af bøgerne er nyindkøbte. Jeg regner dog stærkt med at købe en bog mere i lufthavnen, da jeg tror det er lige lidt nok med de tre, da de ikke er så lange, og vi har en del stranddage. Så nu må vi se, hvad jeg lige falder over i lufthavnen ;)

Men Cecelia Ahern-bogen er én, jeg længe har haft stående, men som jeg aldrig har fået læst, og det virker som en sød og letlæselig historie, som er perfekt til stranden, hvor jeg helst vil læse nogle hyggelige og "lette" bøger, som man ikke skal tænke en masse over. Derudover har jeg som sagt for nyligt købt de to andre. "Jeg har dit nummer" mest fordi den var på tilbud, og hun generelt skriver super søde chicklit-bøger. Og så er der også "We Were Liars", som jeg har hørt utrolig meget godt om, så den glæder jeg mig også til at læse, selvom den virker lidt mere alvorlig.

Hvilke bøger har I med på jeres ferie i år? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. De to øverste kan du godt glæde dig til. :) "We were liars" har jeg liggende, men har ikke fået den læst endnu. :) Til gengæld har jeg fået læst et mindre læs af en masse andre gode bøger, primært engelske, hvilket har været en skøn oplevelse. :)

    SvarSlet
  2. Åh, jeg har hørt så meget om 'We Were Liars'! Jeg glæder mig til at høre din mening :) På min ferie i år tager jeg "The White Queen" af Philippa Gregory med. Jeg elsker nemlig tv-serien!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...