Sider

lørdag den 12. juli 2014

Inspiration til det fineste hjem

I nogle perioder er jeg super glad for indretningen i min lejlighed - andre gange har jeg bare lyst til at skifte det hele ud med en masse nyt. Lige for tiden befinder jeg mig i sidstnævnte, og i den anledning har jeg kigget lidt (eller meget faktisk) på webshoppen Luxoliving.dk, som bare har de lækreste pynteting til hjemmet, samt møbler og endda også smykker.

Som I kan se har jeg lavet en collage med nogle af mine absolutte favoritter fra siden. Det inkluderer bl.a. nogle sindssygt flotte billeder, som virkelig bare ville pynte enhver væg op. Derudover har jeg også før talt om min kærlighed til flotte puder, og jeg elsker det nedtonede mønster på disse. Og så kan man jo også altid bruge en masse små pynteting som lysestager, vaser og skåle. Jeg er også så vild med den fine lampe fra Design By Us, som kan findes her, da den har det fineste enkle men rå look. Og sammen med mange af de andre ting, som er mere sarte og fine i udtrykket, så giver det bare en super lækker kontrast. Så hvis du ligesom mig, nogle gange trænger til lidt inspiration til hjemmet, så tag et kig forbi Luxoliving, og du vil helt sikkert falde for de mange lækre ting - det gjorde jeg i hvert fald :)

(I samarbejde med Luxoliving.dk)
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. eeej nogen fantastiske sager du har fundet, så fint et indlæg :)

    //N.K.L
    www.nkl-fashion.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...