Sider

torsdag den 3. juli 2014

Lidt om livet for tiden..


Det er vist efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg sidst har skrevet lidt om, hvad der foregår i mit liv for tiden, og da der er sket et par spændende ting de sidste par dage, så tænkte jeg, det var ved at være tid.

Først og fremmest så har jeg endelig fundet en praktikplads! Det er virkelig bare sådan en lettelse. Jeg var til samtale hos to virksomheder, én her i Aalborg og én i den by, mine forældre bor i. Og jeg var faktisk så heldig at blive tilbudt en plads hos begge steder, så jeg måtte tage det svære valg, hvilket dog faldt på den her i Aalborg, da det er så meget nemmere for mig rent praktisk, og så lød det også bare super spændende. Så jeg er virkelig glad og lettet!

Derudover har jeg i dag meldt mig ind i et fitnesscenter for første gang i mit liv! Har altid været lidt modstander af det sådan rent personligt, da jeg altid har tænkt, at det er så meget billigere for mig bare at løbe eller cykle en tur. Men jeg må også bare sande, at jeg er for dårlig til at få det gjort, så nu prøver jeg med fitness, og udfra prøvetimen i dag, så er jeg rimelig positiv, selvom det er lidt af en jungle for en nybegynder med alle de maskiner. Men det skal nok blive godt!

Ellers sker der ikke så meget udover, at jeg har en masse arbejde de næste uger inden, jeg tager på ferie. Det er nu dejligt nok at holde sig lidt i gang og ikke mindst at få tjent nogle penge. Jeg håber I nyder jeres ferie! :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Stort tillykke med praktikpladsen. Det må bare være så dejlig en følelse at have det på plads og super sejt at begge stederne gerne ville have dig :)
  Og cool at du har fået meldt dig ind i et fitness center :) - jeg løber en gang om ugen og cykler altid, når jeg skal et sted hen, men nogle gange kunne jeg godt tænke mig at prøve nogle af de mange forskellige hold, som et fitnesscenter tilbyder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have og du kan tro det er en skøn følelse :D
   Ja, jeg kunne også godt tænke mig at prøve hold - kan forestille mig det er meget anderledes! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...