Sider

lørdag den 19. juli 2014

Lækre sko og accessories fra Friis & Co.


De fleste af os kender nok uden tvivl til mærket Friis & Co., der jo virkelig blev kendt for deres mange accessories og sko for efterhånden en hel del år siden. De sidste par år har jeg dog ikke set så meget til mærket, hvilket jeg ikke kan forstå efter at have taget et kig på deres webshop, hvor de jo har en masse rigtig fine ting.

Som I kan se, så er jeg specielt faldet for deres sko og tasker, som også er det de har mest af. Jeg er vild med begge par sandaler, da de er så enkle og klassiske i modellerne, men hvor der samtidig sker lidt ekstra fx med leopardprintet. Det er så fint. Derudover ejer jeg stadig ikke et par loafers, hvilket jeg synes er en klar fejl, som jeg helt klart snart må få rettet op på. Og jeg behøver vel nærmest ikke at nævne, hvor meget jeg beundrer den sorte taske, som jo bare er så åbenlyst pæn, og desuden også ser meget dyrere ud, end den egentlig er. Den vil jeg så gerne eje! Er I også vilde med nogle af tingene fra collagen, så se mere på webshoppen, hvor de selvfølgelig også har en masse andre ting.

(I samarbejde med Friis & Co.)
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...