Sider

fredag den 11. juli 2014

Når man vil se pæn ud under træningen..

1. Only top, 180 kr - 2. H&M tights, 129 kr - 3. Nike BH, 299 kr - 4. Nike shorts, 349 kr - 5. Nike BH, 299 kr 
6. Nike sko, 799 kr - 7. Adidas sko, 499 kr - 8. H&M tights, 199 kr - 9. Adidas shorts, 249 kr 
10. Only strømper, 80 kr - 11. Only top, 100 kr - 12. Nike sko, 1095 kr - 13. Nike tights, 349 kr 
14. Nike top, 349 kr - 15. H&M top, 80 kr - 16. Nike top, 359 kr

Som jeg nævnte for et par indlæg siden, så har jeg for nyligt meldt mig ind i et fitnesscenter, da jeg virkelig gerne for alvor vil gøre noget ved de irriterende ekstra kilo, der efterhånden har sat sig hist og her. Og selvom det er lidt åndssvagt det der med, at det nærmest skal være en skønhedskonkurrence i nogle fitnesscentre, så synes jeg alligevel det er langt mere motiverende, hvis man har noget lækkert tøj at træne i. Sådan er jeg nok ikke den eneste, der har det? ;)

Derfor har jeg samlet en lille (eller ret stor faktisk) collage med lækkert træningstøj, som jeg bestemt godt kunne tænke mig at eje. Der er selvfølgelig en del Nike, da de jo virkelig bare går forrest, når det kommer til smart træningstøj, som dog også er i den dyre ende. Men jeg synes også sagtens, man kan finde en masse fint i H&M og Only, og det meste af mit eget er da også fra H&M, da jeg jo er en rimelig fattig studerende. Jeg tror dog jeg skal have investeret i et par træningsstrømper her i den kommende tid, og dem fra Only er bare så fine og heller ikke særlig dyre.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Helt enig! Min samling af træningstøj er efterhånden ret stor og indeholder primært items fra Nike, suppleret med New Line og Purelime! Pt leder jeg efter et par shorts, men jeg kan bare ikke finde de helt rigtige - De skal ikke være for korte men de må heller ikke være knælange! Og en længe der imellem synes at være umulig at finde! :/

  /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det lyder trælst, men sådan synes jeg generelt tit det er med shorts, de har bare aldrig den rigtige længde :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...