Sider

søndag den 13. juli 2014

Når vejret afspejler éns humør..


I får lige mine to seneste Instagram-billeder, da jeg er på besøg hjemme ved mine forældre lige nu, og jeg var så smart at glemme mit kamera. Men i dag har været min første fridag siden i mandags, så jeg har bare nydt den med familien bl.a. med fodboldkampen her til aften. Dog har det triste vejr i dag rimelig godt afspejlet mit humør disse dage. Min skønne farmor har nemlig fået konstateret kræft og skal opereres i morgen tidlig, hvilket jo naturligvis har lagt en dæmper på humøret og ikke mindst den kommende Spanienstur. Men vi håber på det bedste - der er ikke så meget andet for. Men I må have en super god kommende uge! I hører nok ikke fra mig i morgen, da jeg har så meget andet at se til og heller intet kamera, og så arbejder jeg desuden på nogle planlagte indlæg til, når jeg er væk på ferie. Godnat! :)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Det lyder ellers rart med lidt afslapning hjemme på sofaen foran fjernsynet, når vejret alligevel bare er trist og gråt.
  Og så håber jeg på det allerbedste i dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det virkelig også! Og tusind tak skal du have :)

   Slet
 2. Åh hvor gør det mig ondt at høre. Jeg håber virkelig på det bedste! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! <3 Det gik heldigvis godt i dag, så nu er jeg en smule mere positiv :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...