Sider

lørdag den 26. juli 2014

Ønsker til smykkeskrinet

Ih altså, er der noget smukkere end smykker? Det er bare som om at lige meget, hvor mange man har, så kan man altid bruge flere, da der jo er så mange smukke designs at vælge i mellem. Jeg har før skrevet om Aveny.dk, som har et kæmpe udvalg, og hvor dem på collagen ovenfor bare er nogle af mine mange favoritter.

Jeg er generelt mest til guldsmykker, men nogle gange passer sølv bare bedre til et outfit, så derfor er det godt at have lidt af hvert - og ringen med cirklen på er jeg bare så vild med, at jeg super godt kunne tænke mig den i flere udgaver. Og så er jeg desuden helt vild med oxideret sølv også, da det bare giver et anderledes og mere råt look, samtidig med, at det også er super fint at kombinere med almindelig sølv for at variere det lidt. Smykker er jo generelt bare helt uundværlige, når man skal peppe sit outfit op, og kommer man ud af døren helt uden dem (det sker desværre en sjælden gang på travle morgener for mig!), føler man sig nærmest helt nøgen. Så hvis du er på udkig efter lidt nyt til smykkeskrinet så kig endelig på Aveny.dk, hvor du bl.a. finder kendte mærker som Spinning, JewlsCPH og Guess. Så fristende! :)

(I samarbejde med Aveny.dk)
Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. sikke en masse fine smykker :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
 2. Det er nogen super lækre smykker, og så fine! Er ikke til guld, er mere til sølv og det lidt støvet! Men super godt indlæg :)

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. 1xbet - Best Bet in 1xBet - Download or Install for Android
  1xbet is the best mens titanium wedding bands betting app in the world created for esports. It https://octcasino.com/ is 1xbet login a one of the 출장샵 safest and most trusted names among players. communitykhabar It offers a user friendly interface

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...