Sider

søndag den 6. juli 2014

Serieanbefaling: One Tree Hill


Min absolutte yndlingsserie i hele verden er uden tvivl One Tree Hill - en serie jeg faktisk ikke har snakket så meget om her på bloggen. Men jeg har for nyligt genset hele serien og er kun blevet bekræftet i min store kærlighed til den. Det var den første tv-serie, jeg nogensinde fulgte fast med i, og jeg var trofast seer hver uge fra 2006 (den startede i 2003!) og til den sluttede i 2012, så jeg er jo nærmest vokset op med den. Hvis du ikke allerede har set den eller kender lidt til den, så er den officielle beskrivelse af, hvad den første sæson handler om her:

"Tree Hill er en lille by. Måske for lille til halvbrødrene Lucas og Nathan Scott, som har samme far, men lever to meget forskellige liv. Nathan er vidunderbarnet, Lucas er den efterladte, uægte søn – og nu er de begge på samme high school-basketball-hold. Kollektionen med alle 22 afsnit fra første sæson og masser af ekstra materiale viser hjertesorgerne, udfordringerne, løgnene og kærligheden, som udspringer fra det skæbnebestemte nye bekendtskab mellem Lucas og Nathan. Med deres fortid har drengene fra starten besvær med at få det til at fungere mellem dem. Men tilsæt romantiske komplikationer i kølvandet på tre skønne piger – plus den følelsesmæssige tumult der er resultatet, når voksne mennesker genoplever (og nogle gange fortryder) deres fortidige beslutninger – så er der garanti for kollisioner."

Og hvis I gerne vil se en old-school trailer, så skruer vi lige tiden tilbage til 2003:


Den kom selvfølgelig til at handle om meget mere end det i løbet af de 9 sæsoner, men det er i hvert fald kernen i de første mange sæsoner. Men jeg lover dig, at du kommer til at blive totalt opslugt af historierne, elske personerne og ikke mindst den fantastiske musik gennem hele serien. Den er virkelig så fantastisk. Og synes du det er lige voldsomt nok, at skulle i gang med 9 sæsoner, så kan du starte med de første 4, hvor det hele bliver rundet lidt af, og der derefter starter et nyt kapitel. Men jeg kan i hvert fald ikke anbefale den nok! Har I set One Tree Hill og er i ligeså store fans som mig? :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. One Tree Hill er og bliver en klassiker i mine øjne! Fantastisk historie med elskværdige karakterer :) Kan tydeligt huske da jeg trofast sad og så serien hver uge. Åhh de minder!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, der er bare så mange minder tilknyttet! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...