Sider

fredag den 11. juli 2014

Stilhed, travlhed og fantastisk vejr


Ih, jeg er altså ked af, at der er så stille herinde for tiden, men jeg har bare en masse arbejde disse dage og en del andre aftaler også, og så vil jeg jo også gerne nyde vejret lidt, når jeg ikke er på arbejde. Så det er ikke blevet til ret meget tid foran computeren, men jeg tænker at I nok alligevel også er en del ude for tiden!

I morgen skal jeg også arbejde, og søndag tager jeg hjem på besøg hos mine forældre, da jeg ikke har set min søster i en tre ugers tid nu, så hende savner jeg selvfølgelig. Derudover går vi lidt nogle trælse ting igennem i mine familie lige nu med noget sygdom, så jeg trænger bare til at være sammen med dem. Og når jeg så kommer hjem igen, så har jeg en enkelt arbejdsdag og derefter er det tid til Spanien. Det er godt nok tæt på nu - flyturen begynder også efterhånden at skræmme mig lidt (læs: meget!!!). Glæder mig ikke til den del af ferien!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...