Sider

mandag den 7. juli 2014

Tid til lidt random facts


Det er faktisk efterhånden virkelig lang tid siden, jeg sidst har lavet én af disse indlæg med random facts om mig, og jeg synes selv de er så hyggelige at læse på andre blogs, så nu får I altså endelig et nyt :)

1. Jeg er ikke voldsomt kræsen, men der er alligevel nogle lidt mærkelige ting, jeg virkelig ikke kan lide, såsom lakrids, ost, agurk, peberfrugt, og så bryder jeg mig heller ikke om chips.

2. Jeg er kæmpe Nutella-elsker - så meget at jeg let kan smage forskel på dansk og tysk Nutella for ja, der er en forskel i smag, konsistens og farve. (Bonus-info: Jeg foretrækker det tyske)

3. Jeg går ikke særlig meget op i mærker og vil hellere bruge penge på fem toppe fra H&M end en enkelt fra Ganni.

4. Jeg hører mest musik, som andre betegner som stille og deprimerende, men jeg synes bare det er så utrolig smukt. Det ændrer sig heller ikke, selvom jeg træner, og jeg gav den fx max gas på en crosstrainer den anden dag til Lana Del Rey's nye (og faktisk ret deprimerende) album. Jeg kunne lide det!

5. De fleste dage har jeg sat håret op i en knold, da jeg har virkelig mange krøller, og det er bare så tidskrævende, hvis det skal se pænt ud hængende løst, da jeg enten skal glatte det eller bruge tid på at få krøllerne til at se ordentlige ud.

6. Jeg snakker med virkelig kraftig nordjysk dialekt, hvilket også indtil videre har afholdt mig fra alle former for videoer, der inkluderer mig selv her til bloggen, da jeg er bange for at skræmme folk væk!

7. Jeg elsker at rejse og glæder mig altid, men på dagene op til afrejse får jeg pludselig mest lyst til bare at blive hjemme.

8. Jeg går meget op i solbeskyttelse og har så vidt jeg kan huske aldrig prøvet at være sådan rigtig solskoldet.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker sådan nogen facts indlæg(:
  Jeg har selv lavet en del af dem efterhånden.
  Ens læsere lærer en at kende på en lidt anderledes og sjov måde(:

  Har du egentlig fundet en vinder af din give away(:?

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og ja, det kan du tro, jeg har - det er nævnt i det nyeste indlæg min kommende ferie ;)

   Slet
 2. Haha, jeg kan lide alt du nævner, minus chips - synes også det er en mærkværdig spise. Jeg kan tilgengæld ikke lide sukat, flødeskum, karry sodavand og grillpølser. Som det eneste nærmest :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan faktisk heller ikke lide flødeskum og sukat har jeg vist aldrig smagt, haha ;)

   Slet
 3. Så hyggeligt indlæg! Og i øvrigt hader jeg også lakrids!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det smager jo bare slet ikke godt?! :O

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...