Sider

tirsdag den 8. juli 2014

Vi ses snart Spanien!


Lidt stemningsbilleder fra et par fantastiske ferier til Sydfrankrig og Italien i anledning af, at jeg i næste uger tager på ferie til Spanien. Og det kan I tro, jeg glæder mig til! Og det er faktisk første gang, jeg besøger det spanske fastland, da jeg tidligere kun har været på Gran Canaria, så det bliver rigtig spændende. Det bliver mest bare en daseferie i Malaga-området, men jeg glæder mig virkelig til masser af sol, sommer, lækker mad, shopping (masser af Zara-butikker!!!) og hygge med familien. At vi så skal flyve derned vælger min hjerne at fortrænge indtil videre. Den tid, den sorg!
Skal I på ferie i år, og hvor går jeres tur hen? :)

Jeg har forresten fundet vinderen af min giveaway, og det blev Trine - jeg har sendt dig en mail. Tillykke! :)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Det første billede er simpelthen vidunderligt. Hvor er du bare yndig! :)

  Jeg rejser også til Spanien, dog først i begyndelsen af august. Men åh, hvor jeg glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak skal du have! :)

   Hvor lyder det bare dejligt - kan godt forstå du glæder dig, for det gør jeg virkelig også :D

   Slet
 2. Rigtig god tur til det spanske, er jo slet ikke misundelig. ;) Hehe.

  Jeg har 0 ferie i år, men masser af arbejde. Jeg satser på at tage hævn med en FED ferie til Florida næste år. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og ja, en tur til Florida er da i den grad værd at vente på - det gad jeg bare SÅ godt :D

   Slet
 3. Min kæreste og jeg tager til Thailand :D
  Du må have en dejlig tur til spanien! :D

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare dejligt! Og tusind tak og i lige måde :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...