Sider

lørdag den 2. august 2014

Da jeg blev mæt i Spanien..


I får lige en del madbilleder fra Spanien, for sådan nogen kan man jo altid bruge, ikke? Det kan jeg i hvert fald! Vi fik super meget lækkert og forskelligt mad, men til sidst blev jeg næsten lidt træt af at spise så meget ude - det havde jeg alligevel aldrig troet skulle ske. Så lige nu nyder jeg hjemmelavet mad igen, ikke mindst fordi det er noget sundere også. For man taber sig jo aldrig ligefrem på en ferie, vel? ;)

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Mine tømmermænd kunne godt bruge en pizza der, yum!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Åh, hvor ser det mad lækkert ud, bliver helt sulten! Pasta med laks og skaldyr er en af mine livretter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså også bare SÅ godt! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...