Sider

onsdag den 20. august 2014

Drømmer om nyt sengetøj


Nogle gange har man bare brug for lækkert nyt sengetøj, synes I ikke? Sådan har jeg det i hvert fald lige for tiden - det er vist også ved at være nogle år siden, jeg sidst har fået eller købt noget nyt, så det må snart være på tide. Det meste af det, jeg har i dag er meget sort/hvidt, så jeg kunne godt tænke mig noget med lidt mere farve på.

Hos Bilka har de en masse fine sæt, som heller ikke koster en formue. Du kan se hele deres udvalg lige her. Jeg er selvfølgelig vild med alle sæt på collagen, men specielt det øverste stribede har jeg forelsket mig i. Farverne er bare så fine og nedtonede uden at være kedelige, og jeg kan lige se det i mit soveværelse. Men det til højre for det er nu også så fint med den skønne blå farve og blomsterne. Så jeg ved ikke helt, hvilket et af sættene, jeg bedst kunne tænke mig. Men under alle omstændigheder skal der nok også spares lidt penge sammen, for jeg vil helst have to af det samme sæt, da jeg altid sover med to dyner, og det ser pænest ud, hvis de er ens. Elsker I ikke også bare nyt sengetøj? :)

(I samarbejde med Bilka)
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Hvor er det lækkert :D
  Elsker nyt sengetøj, og bilka har da helt sikkert en masse lækkert

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig bare den bedste følelse! :D

   Slet
 2. der er heller ikke noget mere lækkert end nyt friskt sengetøj :)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er virkelig bare det bedste! :)

   Slet
 3. Er ret vild med de tre nederste :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...