Sider

onsdag den 13. august 2014

En skøn dag i Gibraltar med aberne!

Da jeg var i Spanien for nogle uger siden, tog vi en dag i (på?) Gibraltar, som jo nærmest er et lille land for sig selv, hvor man skal vise pas og alt muligt. Og så følte man pludselig, man var i England med telefonbokse, pund og engelsktalende mennesker. Det var ret sjovt! Turen bød på en masse udfordringer for min højdeskræk, men det var nu det hele værd - specielt pga. aberne, der lever på klippen. Så her er en ordentlig omgang billeder:

Min højdeskræk var ikke glad for at skulle op på toppen af klippen, som er 100 m højere end Eiffeltårnet! 

Telefonboksene fik mig til at savne London - heldigvis skal jeg snart tilbage dertil!

Min højdeskræk var endnu mindre glad for, at turen op til toppen af klippen foregik i denne frygtindgydende svævebane. Heldigvis kunne jeg gemme mig i min fars favn til stor underholdning for de andre passagerer, som grinede af mig. 
Ikke mit mest stolte øjeblik ;)

Et par skræmmende menneskelige, men helt fantastiske aber, der gik rundt mellem os.

Den skønneste udsigt på trods af det lidt disede vejr.

Det er altså hårdt at være abe!

Og så smeltede éns hjerte da bare fuldstændigt! Den kan ikke være mange dage gammel :)

Et ret diset gensyn med Marokko, som jeg besøgte for efterhånden rigtig mange år siden, da jeg var omkring de 6 år.

Alt i alt var det en helt fantastisk dag, som helt sikkert var al frygten værd! Kan virkelig anbefales :)

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Jeg er netop kommet hjem fra Spanien i går, og for præcis en uge siden, stod jeg på klippen i Gibraltar. Åh sikke en oplevelse, og hvor er det hyggeligt at genopleve det lidt i dine billeder også :)

  Gibraltar er virkelig et sjovt sted. Røde telefonbokse ved siden af en palme. Det er næsten urkomisk og vidunderligt på samme tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor pudsigt og ja, det er virkelig en oplevelse! Og bestemt et meget mystisk sted ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...