Sider

fredag den 22. august 2014

Et gensyn med London snart


Jeg har vist slet ikke fået fortalt jer, at jeg skal en lille tur til London her til oktober. Jeg var der for første gang i påsken sidste år, og jeg blev selvfølgelig helt forelsket i byen på trods af en bidende kulde. Og her snakker vi altså minusgrader - i påsken! Det var vist også den koldeste påske, de havde haft i omkring 100 år. Så ja, lad os bare sige, at jeg håber på lidt bedre vejr denne gang. Men jeg glæder mig i hvert fald helt vildt. Det bliver en forlænget weekend, og jeg skal afsted med nogle venner. Det er faktisk første gang, jeg skal ud at rejse uden mine forældre, så det er også ved at være på tide, jeg prøver det. Så det bliver lidt spændende, men uden tvivl super fedt! Har I nogle rejseplaner for efteråret? :)

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Åh, hvor er du heldig! :D
  Jeg har været i London én gang tilbage i 2010, så det er ved at være et stykke tid siden. Men jeg vil helt sikkert gerne afsted igen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså virkelig sådan en fed by! :)

   Slet
 2. Ikke rigtig. Jeg er i praktik frem til midt november, men pt lurer jeg lidt på at prøve noget afbudsrejse eller måske bare et par dage væk. For ligesom at koble fra efter intens praktik og lade batterierne op til halvanden måned med intens hovedopgave. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg står i præcis samme situation med praktik og kommende bacheloropgave, så jeg kan virkelig godt følge dig :)

   Slet
 3. Hvor er du dog heldig, at du skal til London igen! ;-). Vil ønske det var mig!
  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...