Sider

søndag den 3. august 2014

Ferieoutfit fra toppen af Gibraltar

Top: Ukendt - Shorts: H&M - Taske: ASOS - Sandaler: Rieker - Solbriller: Ray-Ban


Så er det blevet tid til endnu et outfit fra Spanien - denne gang fra toppen af klippen på Gibraltar. Og lad mig lige starte med at sige, hvor helt ekstremt stolt jeg er over mig selv for overhovedet at tage med derop. Jeg har nemlig slem højdeskræk, og vi blev transporteret derop via en helt forfærdelig svævebane, som jeg nær ikke havde overlevet (overdrivelse fremmer forståelse!). Og da vi så var oppe på toppen, var jeg heller ikke ligefrem glad, for det er altså over 100 meter højere oppe end Eiffeltårnet. Så ja, mine ben rystede en anelse, da billederne blev taget. Men det var nu alligevel en oplevelse, som jeg ikke ville være foruden, specielt pga. aberne deroppe, som I nok skal se meget mere til i den nærmeste fremtid, for jeg fik bare så mange gode billeder.

I morgen har jeg første dag på mit praktiksted, så det bliver super spændende, og derudover står ugen på lidt arbejde i Matas og indflytterfest ved en veninde. Så det skal nok blive godt! :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...