Sider

mandag den 18. august 2014

Ferieoutfit i de smukkeste omgivelser

Top: H&M - Shorts: H&M - Sandaler: Rieker - Taske: ASOS - Solbriller: Ray-Ban


Indrømmet så er dette hverken de mest flatterende billeder af mig (virkelig mærkeligt lys!) eller det mest spændende outfit. Men den fine baggrund gør dem alligevel værd at dele, synes jeg. De er selvfølgelig fra Spanien, hvor vi en dag var en tur forbi en gammel by, der hedder Mijas, hvor alle bygninger i hele byen er hvide, så det var lidt spøjst, men meget smukt. I baggrunden er det den by vi boede i (Fuengirola). Virkelig smukt! Der var rimelig varmt den dag, så derfor havde jeg bare noget virkelig let og komfortabelt tøj på. Toppen brugte jeg generelt rigtig meget dernede, da den er så dejlig let og ikke mindst sommerlig pga. det fine mønster.

I dag er jeg jo officielt startet på mit praktikforlød i forbindelse med min uddannelse, så det har været lidt hårdt at komme i gang igen. Men det gik super godt, og jeg ser helt sikkert frem til at lære en masse nyt i den kommende tid.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Åh, smukke, smukke, smukke Spanien. Jeg drømmer mig tilbage! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Samme her, specielt med det elendige vejr vi har herhjemme nu :(

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...