Sider

fredag den 8. august 2014

Ferieoutfit i mint og blonder

Top: H&M - Nederdel: H&M - Sandaler: Rieker - Taske: ASOS - Ur: Michael Kors


Nu har jeg snart ikke flere outfits tilbage fra Spanien - jeg håber ikke I er alt for trætte af min Spanien-snak, for har stadig en del billeder tilbage fra turen, som kommer op på bloggen på et tidspunkt. Men disse billeder er faktisk fra den allersidste aften, hvor vi selvfølgelig var ude at spise. Jeg havde én af mine yndlingsnederdele på, som er et udsalgskup fra sidste år, og det mener jeg faktisk også, toppen er. Elsker når man finder fine ting på udsalg! Vi skulle igen gå en del rundt i byen også, så jeg tog de praktiske sandaler på, selvom jeg hellere ville have haft nogle lidt finere på. Men på ferier kommer komfort altså altid først! I må have en dejlig weekend allesammen :)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...