Sider

søndag den 24. august 2014

Jeg drømmer videre..


Ja, det bliver altså lige endnu et indlæg om sengetøj og lidt andre fine ting til hjemmet! Men jeg har faktisk ret meget lyst til at lave om på en masse ting i min lejlighed lige for tiden - tror det hænger sammen med, at min søster er ved at flytte hjemmefra, og dermed skal til at indrette en hel lejlighed fra bunden. Så jeg kan ikke undgå at drømme mig lidt tilbage til dengang, det var mig, for det er jo bare så spændende :)

Men de fine ting er fra Dynefabrikken.dk, hvor de som navnet antyder har et stort udvalg af lækre ting til soveværelset. Derudover har de også fx håndklæder, hvor du lige nu kan få en masse lækre fra Sødahl til virkelig gode priser lige her. Men jeg er virkelig vild med de to sæt sengetøj, mønstrene er bare så utrolig fine. Jeg er desuden også på udkig efter et dynebetræk i satin, da jeg har hørt, at det er mere skånsomt for ens hår at sove på sådan, da det ikke slider så meget mod håret. Og jeg er altid på udkig efter nye ting at prøve i håbet om et flottere hår haha ;) Men den grå på collagen er i hvert fald helt perfekt, så den overvejer jeg virkelig!

(I samarbejde med Dynefabrikken.dk)
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...